SYRON Teljes Garancia

Tudj meg többet >>

free website maker

Create awesome and FAST websites!

MI A SYRON TELJES GARANCIA?

Vásárolj egy garnitúra (4db) SYRON gumiabroncsot, szereltesd össze műhelyünkben. A számlázásnál igényeld a Teljes Garancia szolgáltatást, garnitúránként bruttó 2500 forintért.

A Garancia minden nem javítható kárra vagy hibára  igénybe vehető egyszeri alkalommal.

Ezek lehetnek:
- Deffekt
- Rongálás
- Kátyú vagy padka okozta sérülés

A teljes garancia menete

1. A SYRON Teljesgarancia programban részt vehet minden magán- és jogi személy. 

2. Vásároljon négy vagy két-két darab azonos méretű SYRON személy vagy SUV abroncsot.

3. A Cégünk kiállítja SYRON Teljesgarancia kártyáját, amely részvételi jogosultságát igazolja. Az Ön SYRON Teljesgarancia részvételi jogosultságának kezdete a kártya kiállításától függetlenül a vásárlás időpontja lesz.

4. Cégünk a négy, vagy a kettő-kettő abroncs megvásárlásakor garnitúránként 2500 Ft, azaz kétezerötszáz forint díjat számláz Önnek, a SYRON Teljesgarancia programért.

5. SYRON Teljesgaranciában való részvételi jogosultságával Ön kedvezményes cserelehetőséghez jut, amely a gumiabroncsok megvásárlásától számított 1 naptári éven keresztül érvényesíthető. A kedvezményes cserelehetőség 1 naptári év alatt egy káresemény esetén vehető igénybe és legfeljebb egy darab gumiabroncsra terjed ki, amennyiben gumiabroncsa(i) útpadka okozta sérülés, kátyú okozta sérülés, defekt vagy természeti kár miatt használhatatlanná váltak. A cserelehetőség nem érvényes rongálás, rendellenes kopások (pl. fűrészfogas-, kagylós-, féloldalas kopás, utcai abroncs versenypályán történő használata, stb.) és az ebből adódó zajos gördülés, relatív gyors kopás, és a gumiabroncs le- és felszereléséből keletkező károk esetén. A SYRON Teljesgarancia kizárólag jelen általános szerződéses feltételek alapján és kizárólag a gumiabroncs cseréjére vonatkozik, és nem fedezi sem az esetlegesen felmerülő kapcsolódó károkat és kiadásokat (pl. gépjármű szállítása, hotel, utazás stb.) sem az abroncs meghibásodásból eredő esetleges harmadik személynek okozott károkat. A SYRON Teljesgarancia nem tartalmazza a gumiabroncs le és felszerelésével kapcsolatos költségeket, munkadíjakat.

6. A kedvezményes cserelehetőség jogosságát a 5. pontban foglaltak alapján a gumiabroncsot Önnek értékesítő kereskedő állapítja meg.

7. Kedvezményes cserelehetőség érvényesítése esetén Ön kedvezményes áron juthat eredeti vásárlása helyszínén csereabroncs(ok)hoz, amely(ek) az eredeti, cserejogosult abronccsal megegyező mintázatú és méretű abroncs(ok). A kedvezmény mértéke a cserejogosult abroncs mérhető maradvány profilmélysége alapján

Nyári abroncs esetén:
<3mm 0%;
3mm - 3,4mm 25%;
3,5mm - 3,9mm 30%,
4mm - 4,4mm 40%;
4,5mm - 4,9mm 50%;
5mm - 5,4mm 60%;
5,5mm - 5,9mm 70%;
6mm - 6,4mm 80%;
6,5mm - 6,9mm 90%;
7mm - 7,4mm 95%;
>=7,5mm 100%.

Téli abroncs esetén:
<4mm 0%;
4mm - 4,4mm 30%;
4,5mm - 4,9mm 40%;
5mm - 5,4mm 50%;
5,5mm - 5,9mm 60%;
6mm - 6,4mm 70%;
6,5mm - 6,9mm 80%;
7mm - 7,4mm 90%;
>=7,5mm 100%.
  
A kedvezményt a kereskedő az Ön eredeti cserejogosult abroncsa eredeti nettó vételárából kalkulálja. (pl. 80%-os kopás esetén a új abroncs vételárának 20%-át fizeti meg a Vásárló)

8. A mérhető maradvány profilmélységet a kereskedő állapítja meg többpontos mérésekkel, melyet SYRON minden esetben jogosult ellenőrizni. E szakvéleményt Ön köteles saját magára kötelező jelleggel elfogadni.

9. Amennyiben a kereskedő 30 naptári napon belül nem tud az eredeti, cserejogosult abronccsal megegyező mintázatú és méretű csereabroncsot az Ön rendelkezésére bocsátani, úgy köteles 1 darab, az eredeti, cserejogosult abronccsal megegyező méretű, és hasonló kategóriájú csereabroncsot biztosítani Önnek. Ebben az esetben a második abroncsot Ön kedvezményes áron kapja meg.

10. A SYRON Teljesgaranciában nem vehetnek részt a SYRON, valamint a Top-Tyre Kft. dolgozói, és az itt felsoroltak közeli hozzátartozói.

11. SYRON fenntartja a jogot, hogy a SYRON Teljesgarancia általános szerződési feltételeit bármikor egyoldalúan módosítsa.
Az esetleges SYRON Teljesgarancia szerződéses feltétel módosítás nem vonatkozik azokra, akik a módosítás idején már rendelkeznek SYRON Teljesgarancia részvételi jogosultsággal, egészen addig amíg a 12 hónap, azaz ameddig az adott jogosultak a cserekedvezményre jogosító időtartama el nem telik.